Kontakt os nu
6376 6110

Håndværkerfradrag

Håndværkerfradraget kaldes også BoligJobordningen. Den blev i 2018 gjort permanent, så den gælder fremadrettet.

Når du udskifter dine vinduer og døre, kan du få et tilskud til at få udført arbejdet. Du kan godt søge om både energitilskud og håndværkerfradrag til samme projekt, hvis projektet ellers overholder de respektive krav, der er for de to ordninger.

Du kan trække 12.000 kr. fra pr. person i hustanden, der er ældre end eller om minimum fyldt 18 år, på det tidspunkt der ansøges.

Håndværkerfradraget kan bruges til at trække lønudgifterne i forbindelse med udskiftningen af vinduerne fra i skat. Det kræver, at du vælger et dansk momsregistreret håndværkerfirma til at udføre opgaver. Det vil sige, at de har et dansk CVR-nummer.

For at kunne anvende håndværkerfradraget skal arbejdslønnen fremgå separat på fakturaen. Fakturaen skal betales elektronisk, således af pengeoverførslen er registreret i både dit og håndværkerfirmaets pengeinstitut.

Du skal gemme fakturaen i mindst 3 år.

Du skal angive fradraget til SKAT. Det kan du gøre på http://www.tastselv.skat.dk/, hvor du under menupunktet ”indberet servicefradrag” kan indtaste arbejdslønnen uden moms.

Fradraget vil ske via et forhøjet fradrag fordelt ud over årets resterende måneder.

Du kan læse meget mere om Boligjobordningen på: http://www.haandvaerkerfradrag.dk/

____