Kontakt os nu
6376 6110

Træ/Alu

Træ/alu vinduer i høj kvalitet

Tommerup vinduet kan også levere vinduer og døre i træ/alu, et kvalitetsprodukt med høj standard velegnet til det danske klima.

Håndværk og kvalitet

Hos Tommerup Vinduet tror vi på, at kvalitet og håndværk følges ad. Derfor produceres vores træ/alu vinduer og døre her i Danmark, ligesom alle vores andre produkter. I vores optik er det afgørende for, at vi kan levere træ/alu vinduer i høj kvalitet, der lever op til kravene på det danske marked.

Vores elementer

Elementerne består indvendigt af fingerskarret fyrretræ. Udvendigt er beklædt med en pulverlakeret skal af aluminium. Det betyder, at du indvendigt får en flot fyrretræsoverflade, men med en vejrbestandig yderside med et minimalt vedligehold og en smuk finish. Elementerne kan samtidig tilpasses alle stilarter alt efter, hvilket arkitektonisk udtryk og byggestilart, der passer til netop dine vinduer.
Vores træ/alu døre og vinduer kan leveres som både indadgående og udadgående.
Elementer kan leveres med både 2 og 3 lags glas og i alle vores standard farver.

Snittegning af Tommerup Vinduets træ/alu elementer med 3 lags glas. Vores træ/alu elementer kan både leveres med 2 og med 3 lags glas og i vores standard farver. Kontakt os for flere informationer.